Divendres passat, 28 de febrer, va tenir lloc la Carnaval Dance, esdeveniment que va fusionar cosplay, disfresses i ball a l’Espai Jove Migjorn.

626, Aisu Project, Glitch, Blackmoon i The Sinners són els 5 grups que, amb l’ajuda de la dinamitzadora d’art en moviment, es varen reunir durant aquests dos darrers mesos per a organitzar i poder dur a terme aquesta activitat.

A la Carnaval Dance vàrem poder gaudir de més de 15 exhibicions de ball, random de K-Pop, concurs de disfresses/cosplay, i un petit racó de maquillatge perquè, aquells que s’havien oblidat de disfressar-se, poguessin fer-ho traient el seu costat més artístic.

Res d’això hauria estat possible sense la il·lusió i l’esforç dels/de les joves organitzadors/res i els col·laboradors de l’activitat; sobretot, però, volem expressar el nostre agraïment al públic, que va omplir de màgia i creativitat el pati de l’Espai Jove Migjorn amb les seves meravelloses disfresses.

Si no vares poder assistir a aquesta activitat, te’n deixam el vídeo de l’obertura i algunes fotos de les actuacions de ball i del concurs de disfresses.