El Projecte ZONA DE JOC inclou diferents accions dirigides a donar suport a iniciatives lúdiques juvenils, crear espais de joc segurs i oferir un ample ventall de jocs de taula.

Què trobaràs a ZONA DE JOC?

🎲 Ludoteques:
A cadascun dels nostres centres, Llevant, Migjorn, Ciutat Antiga, Tramuntana i Litoral, trobaràs una ludoteca amb una àmplia gamma de jocs de taula de diferents tipus: ràpids, estratègics, party games, deductius, abstractes… Hi pots venir directament en horari d’obertura dels centres, reservar-hi taula si hi vens amb un grup d’amics, o fins i tot reservar-hi una sala, si sou un grup nombrós.

ZONA JOCS
Ludoteques

🙋🏻 Dinamització de jocs dirigits per monitors:
Els nostres monitors organitzen activitats setmanalment per a dinamitzar els jocs i crear experiències interactives per a tothom que vulgui conèixer jocs nous.

DINAMITZACIONS
Dinamització

⭐ Presentacions de jocs creats per joves:
ZONA DE JOC també dona suport a joves creadors, oferint un espai perquè puguin presentar i compartir els jocs que han dissenyat.

PESENTACIONS
Presentacions

🗓️ Esdeveniments lúdics:
De manera regular, organitzam esdeveniments lúdics amb el suport de joves col·laboradors, que hi aporten la seva creativitat i el seu coneixement i faciliten que els esdeveniments siguin més dinàmics, actuals, i que donin resposta a les inquietuds dels participants.

Esdeveniments
Esdeveniments

Visita el nostre web. Hi trobaràs les activitats que ens proposa l’equip de monitors, les convocatòries per a participar en els esdeveniments lúdics i tota la informació referent a la ZONA DE JOC.

Si en tens qualsevol dubte, o vols presentar-hi qualque proposta pots contactar amb nosaltres a través del Whsatsapp d’informació 608 29 94 79.