EL TALLER DE CUINA D’AGOST
Creació Artística, Espai de cuina
0
Síndria amb llimona (per a 6 persones)
Ingredients
- ½ síndria
- 300 ml de suc llimona
- 300 g de sucre
- gel picat
Preparació
- Tallar la síndria en trossos petits
- Posar els trossos de síndria a macerar en suc de llimona amb sucre durant una nit.
- Servir els trossos de síndria escorreguts damunt gel picat en un plat gros.
Síndria amb sangria sense alcohol (per a 6 persones)
Ingredients
- ½ síndria
- 300 ml de sangria sense alcohol
- gel picat
Preparació
- Tallar la síndria en trossos petits.
- Posar els trossos de síndria a macerar en la sangria durant una nit.
- Servir els trossos de síndria escorreguts damunt gel picat en un plat gros.
Albergínia amb arròs (per a 6 persones)
Ingredients
- 2 albergínies
- 4 cullerades de salsa de soia
- 1 cullerada de salsa d’ostres
- 1 cullerada de sucre
- pebre bo
- 500 g d’arròs rodó
- 600 g de brou pollastre o aigua
- 3 cullerades d’oli d’oliva per a cuinar
- ½ ceba
- 2 grans d’all
- 3 g de sal
- 15 g de cebollí
Preparació
- Tallar la ceba i les albergínies en daus de 2 cm.
- En una olla amb l’oli d’oliva, ofegar la ceba, l’all i les albergínies. Afegir-hi la salsa de soia, la sal i la salsa d’ostres.
- Afegir-hi l’arròs i deixar-ho ofegar durant 3 minuts.
- Afegir-hi brou de pollastre o aigua.
- Tapar l’olla i cuinar a foc fort, i quan comenci a bullir, baixar el foc al mínim i cuinar durant 15 minuts.
- Empolsimar amb cebollí picat per damunt i servir-ho en un bol.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Etiquetes
8M
25N
agenda
agenda jove
ball
ciutat antiga
concurs
costura
Creació Artística
creadors
cuina
dansa
DeixantEmprenta
dibuix
DIY
dona
dones
entrevista
espai exterior
ESPAISJOVES
espais joves
fotografia
igualtat
joc
jocs
jocs de taula
joventut
Joventut Palma
joves
kpop
LGTBI
ludoteca
meet and greet
migjorn
migjorn rock
musica i so
música
palma
phonolegs
streamer
taller
tallers virtuals
tips
tutorial
vegà