AMANIDA AROMÀTICA DE LLENTIES
Tornem una setmana més amb el nostre taller de cuina vegana, com sempre de la mà de Malén.
Avui ens ensenya com preparar una deliciosa i refrescant amanida de llenties, perfecta per a ara que comença la calor.
Ingredients (per a 2 persones):
300 g de llenties cuites
1 remolatxa
1 pastanaga
1 poma petita
1 llima
1 culleradeta de comí mòlt
5 branquetes de coriandre fresc
3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
Sal i pebre
Trossejam, per separat i en trossos molt petits, la remolatxa, la pastanaga i el coriandre.
Disposam en un bol gros les llenties (prèviament cuites), la remolatxa, la pastanaga, 3 cullerades d’oli i el coriandre, i ho removem bé.
Hi afegim el comí, la ratlladura i el suc de mitja llima.
Ho mesclam tot ben mesclat i deixam que reposi mitja hora a la gelera. Així aconseguirem una sinergia de gust i aromes.
Ho emplatam utilitzant les fulles de remolatxa i unes fulletes de de coriandre.