Descobreix el grup de música Kansad:  

Des d’Espais Joves volem compartir amb vosaltres els inicis de Kansad, un talentós conjunt musical de cinc joves que assagen al buc d’assaig de Tramuntana i que enguany ja han actuat en dos esdeveniments organitzats pels diferents serveis de Joventut de l’Ajuntament de Palma.  

A l’entrevista, ens expliquen, entre d’altres coses, quin és el seu procés de selecció de temes. Cada membre hi aporta el seu propi toc personal, que representa les seves influències i l’estil individual. Aquesta mescla eclèctica no només reflecteix la diversitat musical, sinó també la connexió especial entre aquests joves músics.  

Com aconsegueixen triar els temes que interpreten? T’ho expliquen ells mateixos! Descobriràs els secrets darrere de la creació del seu setlist, les discussions apassionades sobre cançons favorites i com assoleixen l’equilibri entre la varietat d’estils, per a oferir una experiència musical apta per a tots els públics.  

Prepara’t per a deixar-te endur per l’energia contagiosa d’aquests talentosos músics! Fes clic als següents enllaços per a accedir a l’entrevista completa a YouTube i Ivoox.