És possible que si durant el darrer any i mig vàreu passar pels Espais Joves o vàreu pegar una ullada a l´Agenda Jove us soni d’alguna cosa el nom d’Iron Gamer.

Aquesta és la marca que vàrem dissenyar amb en Julio Espejo (tallerista, col·laborador incansable i amb una creativitat infinita), per anomenar els tornejos que donaran a conèixer els jocs de taula disponibles a les ludoteques de cada un dels Espais Joves.

L’Iron Gamer té un sistema d’allò més original: a cada ronda descobreixes no només amb quin jugador/ra t’hauràs d’enfrontar sinó també amb quin joc de taula hauràs de fer-ho per a aconseguir guanyar i passar a la següent ronda, on t’espera un repte diferent.

Ara, però, hem hagut de canviar el format per a poder dur-te el torneig a casa teva: el pròxim dissabte, 16 de maig, a les 17 h arriba l’Iron Gamer en línia.

I per a fer-ho realitat hem sumat forces i idees amb n’Ainoa, n’Álex, n’Ali,  en Dani, en Jaume,  n’Iris i na Marina per a aconseguir que només amb paper, bolígraf i poca cosa més puguis posar a prova les teves habilitats i passar de ronda en ronda fins a aconseguir l títol d’Iron-line Gamer.

Tots nosaltres t’esperarem a les diferents sales que haurem creat des de l’aplicació ZOOM, on també et trobaràs amb l’altre/ra jugador/ra. Si aconsegueixes superar el joc et convidarem a passar a la següent fase.

Tot i així, ens guardam una carta a la màniga! Si tens un mal dia (o un mal wi-fi) i no te’n surts amb el repte que et proposem, no et preocupis! Tenim un pla B perquè puguis seguir jugant durant la resta del capvespre a les sales de jocs que posarem a la teva disposició.

També et suggerim que estiguis atent/ta a les nostres xarxes socials perquè hi anirem publicant petits vídeos, imatges… amb algunes pistes perquè et facis una idea dels jocs que et trobaràs en aquesta nova edició. 

Recorda també que les places són limitades!

Si vols reservar la teva pots fer-ho inscrivint-te  fent clic  aqui

O enviant un missatge al número 638 429 147 

El joc continua, ara també des de casa! Ens veiem molt aviat!

 

Laura, Dinamitzadora Ludoteca