ARRANCA UNA NOVA EDICIÓ DEL GAME LOVERS 

 

Des  de Ludoteca i, com sempre, amb el suport dels grups de joves que hi col·laboren, ja hem posat en marxa la sisena edició de l’esdeveniment de major format dels organitzats des d’aquesta línia. 

Game Lovers, organitzat anualment durant el mes de desembre, és una mostra de les activitats més destacades i que més bé han funcionat durant el darrer any. 

En aquesta ocasió i adaptant-nos a les circumstàncies que es deriven de la situació sanitària actual, no concentrarem totes les activitats de l’esdeveniment en una sola jornada sinó que les farem durant tota una setmana. 

Així, del 17 al 23 de desembre, tant a nivell presencial com en línia, s’aniran realitzant petites accions, tallers, tornejos o iniciatives, organitzades com sempre amb i pels joves. 

Què hi trobarem, en aquesta edició tan especial? 

Inauguram el Game Lovers amb un concurs de sèries de televisió, de la mà de Dante Amin. Demostra tot el que saps de sèries d’animecartoonlive action… dijous dia 17 a l’Espai Jove de Llevant. 

Continuarem el divendres 18 amb un Torneig de Magic organitzat pel grup de Joves de Magic que es reuneixen setmanalment als nostres Espais. Un torneig carregat d’emoció i també amb premis per als guanyadors. 

El dissabte 19 ve carregat d’activitats que es duran a terme als diferents Espais Joves: per als més matiners oferirem una partida de rol de Dungeons and Dragons, inspirada en el Nadal i organitzada pel màster Xisco Gutiérrez. A l’Espai de Tramuntana, els joves de la  Comunidad Pokémon Baleares organitzaran un torneig en horari de matí i capvespre. 

A més, el dissabte 19 i tornant a l’Espai Jove Llevant,  GAYMERS organitzaran un dissabte més un horabaixa de jocs de taula per a joves del col·lectiu LGTBIQA+ 

Ens concedirem un petit descans el diumenge per reprendre les activitats el dilluns 21quan els joves del Taller de robòtica presentaran les seves creacions i, també, des d’Easy Robotics s’oferirà un taller relacionat amb el 3D. Tot això tindrà lloc a l’Espai Llevant. 

El dimarts 22 ens traslladam a les xarxes amb un escape room proposat per Julio Espejo a Discord. 

I, finalment, dimecres dia 23 celebrarem la proximitat de Nadal amb un aire més festiu gràcies a les activitats de karaoke i just dance amb Raquel Medina de Nippon Time i la jove col·laboradora Eva Santiesteban. 

 

A quina activitat us agradaria apuntar-vos? Si voleu participar a una o unes quantes de les propostes que us oferim podeu enviar un missatge a Laura, dinamitzadora de Ludoteca, al 638 42 91 47.