Amb aquest post us presentam les subvencions de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palma que es convoquen cada any per a programes, projectes i activitats en matèria de joventut, i per a federacions i agrupaments d’entitats juvenils.

Les subvencions s’atorguen per a donar suport a les activitats i les iniciatives realitzades dins el termini comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022, i destinades a la població juvenil de 14 a 30 anys. Les subvencions de Joventut són per a:

 

1. Els programes, els projectes i les activitats que presentin entitats i associacions juvenils legalment constituïdes o agrupacions de persones.

2. Les agrupacions de joves, o els joves individualment, per a dur endavant projectes musicals, de creació artística o d’arts escèniques.

3. Les federacions i els agrupaments d’entitats juvenils sense ànim de lucre que actuïn dins l’àmbit juvenil a la ciutat de Palma, per a dur a terme projectes i activitats d’interès general dins la línia de la dinamització, la prevenció i la informació.

Totes les entitats, els grups de joves, o els joves individualment, que estigueu interessats a presentar-vos a la convocatòria de subvencions, podeu trobar-ne les instruccions i la documentació clicant al següent enllaç: INSTRUCCIONS SUBVENCIONS. Teniu fins al 13 de juny per a presentar-vos-hi!

Si teniu qualsevol dubte, o en necessitau algun aclariment, en Tolo d’Espais Joves us pot donar suport en totes les qüestions relacionades amb les subvencions de Joventut. No ho dubteu i telefonau o enviau un missatge (Tolo; 609848037)