Un any més, Espais Joves es sumà a la celebració de les festes de Sant Sebastià, en concret, a les ja famoses Llonguetades, per a oferir un horabaixa ple de música, art, jocs i degustacions de llonguets. L’esdeveniment va començar amb una animada sessió de música organitzada per Azalea i W!cked, amb la popular sessió “random” que permet als amants del K-pop mostrar les seves coreografies.Els grups musicals Kansad, Tenebris, The Final Waves i Zyte, juntament amb els solistes Silvia O., Didi i Ruben Veloza al saxo, van oferir una eclèctica experiència musical.
 L’alumnat d’animació sociocultural de l’IES Ramon Llull va liderar un joc creatiu i va ajudar els joves a fer els seus mocadors grocs festius.Iràs i no tornaràs i Aïllats, dos jocs ambientats en les Illes Balears, van ser presentats pels seus creadors.
Les persones assistents van poder gaudir de l’exposició fotogràfica “L’art dels correfocs” d’Incubus, les il·lustracions de rondalles d’Aina Llabrés relacionades amb el joc Iràs i no tornaràs, els nous collages de Mangel Morales i una sèrie de quadres d’Aaron Martínez que desafia els estereotips de gènere.Gràcies a tots i totes per fer possible aquest esdeveniment. Esperam veure-us a la pròxima edició.