El servei de dinamització d’espais joves dona suport a moltes iniciatives que pretenen fer visibles diferents accions comunitàries. En aquest cas ens fem ressò de la “Campanya de Difusió dels Drets dels Infants”, promoguda pel Consell de la infància de Palma.

Segons ens expliquen: “La campanya parteix del decàleg que defineix com és una persona #dretfensora (una persona que defensa els drets dels infants), que consta d’una sèrie de punts com ara: Tenir la capacitat de posar-se en la pell de l’altre, Promoure la igualtat de gènere i respectar l’orientació sexual o Saber diferenciar entre els drets i els deures”, entre d’altres.

La campanya pretén sumar el màxim de persones a la causa i convertir-les en #dretfensors/es seguint una sèrie de d’accions. Ja sabem que molts de vosaltres “JA SOU #dretfensors/es”, si voleu participar d’aquesta iniciativa, els dinamitzadors dels espais us explicaran les passes a seguir i podreu fer-ho al mateix centre amb el nostre suport.  

Seguim treballat per l’auge dels joves solidaris amb les campanyes que promouen una millor societat on s’aprengui a respectar els drets dels altres i a treballar per millorar la comunitat dia a dia.

 

Si ets:

Demana el diploma al teu o la teva dinamitzadora de referència