Aquest any la celebració de Halloween s’ha adelantat a Espais Joves. Un bon grup de joves usuaris del servei, amants de Halloween i amb moltes idees, varen decidir organitzar i dur a terme una diada d’allò més terrorífica en la que les ratespinyades, fantasmes, zombies i de més criatures de la nit, varen ser les autèntiques protagonistes de la vetllada.  

Amb més d’un mes de feina a les seves esquenes amb reunions de planificació de les activitats i tallers, decoració i un llarg etcétera, aquest grup de joves va aconseguir deixar bocabadat a tothom que s’hi va animar a acompanyar-los el passat dissabte 21 d’octubre a l’Espai Jove Migjorn. 


Durant la diada els joves assistents varen poder gaudir de l’actuació musical del grup Makore i de les actuacions de ball de Naevis i molts altres que es varen animar a sortir a ballar. I no només la música i el ball varen estar presents en aquesta diada, ja que també hi varem comptar amb taller de tapes de Halloween, taller de maquillatge terrorífic, jocs de taula, random de kpop, karaoke i un escape room ambientat amb la saga de videojocs “Five Nights at Freddy”.

 

Ja ho sabeu! Si teniu alguna idea per a organitzar algun tipus d’esdeveniment és tan fàcil com posar-vos en contacte amb l’equip d’Espais Joves i començarem a treballar junts per que surti endavant!  

Gràcies a tots els joves que varen treballar i participar perque aquesta diada fos tot un èxit!