Cada any, el tercer dissabte d’octubre se celebra el Dia Internacional d’Acció per la Despatologització Trans; enguany serà dissabte 16 d’octubre.

Des dels Espais Joves ens volem unir a la campanya d’accions d’Octubre Trans, donant suport a la despatologització i la visibilització d’aquest col·lectiu. És per això que, a partir de dia 1 d’octubre, podreu trobar als nostres centres l’exposició “NuesTrans Vidas Importan”: un projecte interactiu d’ATA-Sylvia Rivera, que mescla les il·lustracions digitals de l’autor Izhan Alcántara amb vídeos que relaten experiències de referents reals i positius per a naturalitzar les vides trans, els quals són els protagonistes de les il·lustracions.

A més, dilluns 4 d’octubre, a les 18.30 h, a l’Espai Jove Llevant es durà a terme la presentació de l’exposició de la mà de Laura Duran, presidenta de Balears Diversa, i Mar Cambrollán, presidenta d’ATA (Associació de Transsexuals d’Andalusia) i de la Federació Plataforma Trans.

https://youtu.be/L0kwxUJYHtU

Als nostres Espais volem oferir una eina útil per a la construcció d’un ús del llenguatge responsable envers tota la societat, i és per això que oferim una infografia de bones pràctiques a l’hora de parlar de persones trans, la qual podreu consultar a tots els nostres Espais Joves.