Us volem convidar a veure un documental que servirà per a donar veu a un dels col·lectius més marginats i aïllats de la nostra societat actual. Servirà també per a tombar mites i resoldre dubtes sobre aquest col·lectiu.

Així, el documental Eso no se pregunta parla dels problemes que habitualment n d’afrontar diferents grups socials discriminats, mitjançant preguntes d’alguns espectadors. Avui us recomanem el capítol “Transexuales”.

Mentre es desenvolupa el documental serem testimonis de les explicacions de persones TRANS d’edats diverses, i podrem observar els estigmes provocats al llarg del temps en un col·lectiu que dia a dia reivindica amb més força i credibilitat els seus drets i deures com a ciutadans i ciutadanes.

Els i les protagonistes del programa, un total de nou testimonis, respondran totes les preguntes formulades pels i per les espectadores, sense conèixer-ne prèviament cap, sobre la seva identitat de gènere i les dificultats que han tingut i continuen tenint en el seu dia a dia. La diferència generacional es fa patent a mesura que avança el programa.

Aquest innovador programa té la seva arrel en el programa d’origen australià You can’t ask that, que va tenir també molt bona acollida.

És per tot això que us volem convidar a veure’l. Us en deixam l’enllaç aquí també us convidam a compartir la vostra experiènciai a fer més visible allò que avui en dia encara és invisible. Ens trobareu a @espaisjovespalma i, com sempre, podreu veure totes les novetats que hem anat recopilant al web de referència LGTBI.

Dinamitzador Diversitat