Un dels serveis que oferim a Espais Joves és el de donar resposta a les vostres inquietuds. I aquest mes us volem mostrar algunes de les demandes que hem rebut per part de dos grups de joves de Palma: ADES Balear i joves de l’Institut Politènic. Us contam un poc més de què va la cosa:  

Els joves d’ADES Balear tenien interès a aprendre a emprar la màquina de cosir i d’introduir-se en el món de la costura. Per això, ens varen demanar suport per a organitzar un taller en què el grup de joves pogués començar a aprendre’n, i decidírem començar a partir d’allò més bàsic i que poguessin aprendre a fer un necesser amb l’ajuda d’una monitora especialitzada. Al llarg de dues sessions varen poder elaborar-lo. A les fotografies, podeu veure’n el resultat. 

Pel que fa als joves estudiants de l’IES Politècnic, volien apropar-se al teatre. Vàrem començar realitzant algunes sessions de teatre de l’oprimit, i finalment hem pogut anar creant una dinàmica que els permet començar a treballar en les tècniques més bàsiques per a introduir-se en aquest art. 

Ambdues demandes continuaran presents el mes de juliol i, si vosaltres també teniu alguna inquietud, us podeu posar en contacte amb nosaltres per a organitzar-ne un taller i cobrir aquestes necessitats.