Arribats a dia 27… Com és conegut per les més aficionades i aficionats, és el dia mundial del teatre. Encara que es començà a celebrar fa gairebé més de mig segle per reivindicar-lo com a mitjà enfront les injusticies, no ha estat fins els darrers temps que s’ha començat a conèixer i celebrar amb més profunditat.

Són molts els esdeveniments, que podiem anar trobant els darrers anys que commemoraven el dia, però a l’actualitat que ens trobem, tot ha quedat més restringit, “La vida es una obra de teatro que no permite ensayos” (Charles Chaplin). Ara bé, això no vol dir que, no poguem continuar donant la importancia del teatre dintre el món de la cultura, a través de diferents estils. Si ens seguiu a les nostres xarxes socials, podreu veure a les històries un joc que us proposem. Alguns dels joves s’han gravat representant un personatge relacionat amb aquest món per a que nosaltres (espectadors/es) poguem intentar esbrinar de qui es tracta. Per altra part, als Espais Joves continuent venint (a aquest moment no per les restriccions) molts de grups que es dediquen al teatre clàssic, al teatre musical i d’altres que s’hi están iniciant. Així que, aquest és el vostre dia per continuar deixant empremta com anau fent la resta de l’any. Agraïr especialment a: Dante Amin, Histèria teatre, Giovana i las Primas de Bárbara la seva participación en la iniciativa duita a terme a les xarxes socials dels Espais Joves, per celebrar aquest dia especial.

I si, si t’agrada refugiar-te ajudant-te del teatre et pots posar en contacte amb na Marga, dinamitzadora de creació artística, al 638. 460. 184 que de segur podrem iniciar algunes idees novedoses.

Les solucions a les imitacions dels diferents personatges presentada a les xarxes dels Espais Joves:

Dante Amin: Joker de El caballero oscuro

Las primas de Bárbara – Shakespeare

Estibaliz khátarsis teatre – Rosaura de la vida es sueño

Fran khátarsis teatre – Don quijote de la Mancha

Marcos Esteban – Fernando Simón