CUINA SALUDABLE: Iogurt casolà.
Creació Artística, Espai de cuina
0
Has provat qualque vegada de fer el teu propi iogurt?
És una de les receptes mes senzilles i sanes que existeixen!
+Ingredients:
- -1 l de llet sencera o semidesnatada
- -1 iogurt natural.
+Utensilis:
- -Termòmetre ( opcional )
- -olla
- -pedaç de cuina
- -corda.
+Passos:
-Pas 1: abocar la llet a l’olla i encalentir a 45 °C aproximadament. Un truc si no tens termòmetre és encalentir fins que es formin bombolles al voltant de l’olla.
És important que no bulli.
-Pas 2: retirar del foc, afegir-hi el iogurt i remoure fins que es dissolgui.
-Pas 3: Posar la mescla en una gerra de vidre i tapar-la bé amb el pedaç.
-Pas 4: guardar-ho en un lloc càlid i fosc durant 6/8 hores.
Una vegada passades les hores de repòs, pots guardar-ho en pots de vidre individuals i gaudir del teu iogurt casolà durant els 8-10 pròxims dies.