ES TRACTA D’UN GRUP, ACTIU ALS ESPAIS JOVES, AMB UN DELS HOBBIES MÉS CARS I POC CONEGUTS

 

Elles es fan dir Sweet Dolls Mallorca. Fa temps es varen creuar els seus camins amb un dels hobbies més cars i amb molt poca demanda. 

El grup fusiona diferents arts de la moda per a la creació de pepes: costura, disseny, cosmètica i altres. 

Primerament compren el model en línia, sota uns criteris que cada un/a pot establir. Aquesta demanda creada pot suposar l’espera de fins a un any i amb unes despeses molt elevades. 

S’inspiren i aprenen de referents com: Atelier Momoni, Anahis studio, Magic Mirror i Neridol Round. 

Ens reunim amb na Marina, n’Ariadna, n’Adela i n’Ana Victoria, per a parlar d’allò que les va unir:

    1. Com us vàreu arribar a conèixer? 

Ariadna, Adela i Ana Victoria: Nosaltres ens vàrem conèixer a través dels jocs de rol. De manera individual ja coneixíem l’àmbit i el practicàvem però no formàvem part d’un grup cohesionat. 

Marina: Per la meva part, practicava el hobby a casa fins que vaig ser informada de l’existència d’al·lotes que també compartien la mateixa passió que jo. Per tant, em vaig engrescar i vàrem crear un grup. 

  1. Com va sorgir aquest hobby? 

Ariadna: Aquest hobby sorgeix per observació, hi ha algú que t’ensenya. Primerament, proves comprant un model de segona mà i llavors t’hi vas aficionant amb el temps. Cerques recursos en línia que et puguin ajudar a aprendre. 

  1. Què us va dur a venir als Espais Joves? 

Marina: Ens ve molt bé venir als Espais, hi trobam un lloc neutre que ens permet poder unir- nos i parlar amb tranquil·litat del nostre hobby. Si ens reuníssim a un bar o un altre espai no podríem tenir l’ambient que aquí se’ns proporciona. 

  1. Què aporta Espais Joves que no ho tingui un altre espai? 

El grup coincideix que els agrada assistir a l’espai perquè els és acollidor, l’equip es preocupa per elles sobre possibles necessitats que puguin tenir, i sobretot, perquè poden controlar molt més la seva passió. 

Des d’aquí volem agrair la seva predisposició per a conèixer-les un poc més, i sobretot per la seva participació activa en el servei. 

 

Podeu saber més sobre elles a través de xarxes socials: 

Facebook: Sweet dolls Mallorca 

Instagram: @SweetDollsMallorca