CARPACCIO DE CARABASSÓ
Creació Artística, Espai de cuina
0
Una vegada més tenim un nou entrant vegà de la mà de Malén, us ensenya a preparar una recepta que ho té tot, és ràpida, sana, fàcil i nutritiva.
Us deixem amb la recepta d’un deliciós carpaccio de carabassó.
Ingredients (per a 2 persones):
2 carabassons petits
1 cullerada i mitja de nous
2 cullerades d’avellanes
1 cullerada i mitja de llavors de gira-sol
1 cullerada de sal grossa
Oli d’oliva
Posau la fruita seca en una paella perquè es torri devers 5 minuts. Una vegada torrada, triturau-la.
Tallau els carabassons en làmines molt fines.
Emplatau en forma de flor amb els carabassons; posau-hi un bon raig d’oli d’oliva i cobriu-ho amb la fruita seca triturada; finalment, empolvorau amb el sèsam negre.