SETMANA DE L’ORGULL: ENTREVISTA A TINO MOSCHINO I THE MERCURY
En l’entrevista d’avui, ens endinsam en el món de l’art Drag a través de la visió…
Diversitat, Espai LGTBI
0
SETMANA DE L’ORGULL: ENTREVISTA A BENAMICS
L’associació Ben Amics es va constituir l’any 1994. Des d’aquell moment ha estat un referent en la…
SETMANA DE L’ORGULL: ENTREVISTA A CHRYSALLIS
Amb motiu de la setmana de l’orgull LGTBI, iniciam aquest cicle d’entrevistes on donarem a conèixer la…
SUMMER PARTY 2023
Estàs avorrit/da de fer sempre el mateix? T’agradaria viure una experiència única i divertida? Idò no et…
TALLERS DE CUINA
Avui ens presentem a la cuina d’Espais joves unes receptes molt fantàstiques i saludables per a fer a casa.…
JOVES CREADORS: ENTREVISTA A BLACKMOON
Tornam als Meet and Greet i, aquesta vegada, amb el grup Blackmoon. Constituït per 11 joves, duen…






ECOTIPS: LA MENSTRUACIÓ
Heu pensat alguna vegada en els efectes dels productes menstruals al medi ambient? S’estima que, de mitjana,…
EL CONSUM DELS VAPERS
Recentment, ha circulat una notícia segons la qual una jove de 9 anys va rebre 15 cigarrets…
Arriben a Palma els primers tres busos d’hidrogen verd
Han arribat a Palma els primers tres busos d’hidrogen verd produït a Lloseta, d’un total de cinc, que permetran seguir reduint la…
ELS TALLER DE CUINA DE ABRIL
TALLER CUINA FRANCÈS *Cuisine *Clàssiques és un estil de cuina francesa vigent des de finals del segle…






ECOTIPS: L’AIGUA
En els ecotips d’avui ens centrarem a aprendre més sobre l’aigua, un recurs imprescindible per a la vida i del…
ELS TALLER DE CUINA DE MARÇ
Taller de cuina mediterrània: Turquía SIMIT – PA DE BERENAR 1 culleradeta de sal 1 culleradeta…