Rain és un grup integrat per n’Anna Ciudad i n’Àlex Karyakina, dues joves de 18 anys apassionades pel ball i les xarxes socials.

-A quina edat vàreu començar a ballar?

Anna i Àlex: Amb 16 anys, plegades, i després vàrem formar un grup.

-Quines són les 3 coses que més us agrada ballar?

Anna: M’agrada expressar les meves emocions a través del ball, sentir la connexió que tenc amb les persones amb qui ball i amb els espectadors. I, en tercer lloc, m’agrada explorar nous estils i conceptes de ball.

Àlex: Les 3 coses que més m’agrada ballar són les que em permeten expressar-me a través del ball i, alhora, passar un bon temps amb els meus amics i conèixer gent amb interessos similars. A més, és una altra manera de gaudir de la meva música favorita.

-Quin és el vostre somni respecte de la dansa?

Àlex: La meva major aspiració és tenir un canal d’èxit de covers de ball a YouTube i participar en esdeveniments grans de Kpop arreu del món.

Anna: El meu major somni respecte de la dansa és fascinar la gent amb actuacions excel·lents a l’escenari i a través de covers per Instagram i Youtube.

-Quines són les 3 coses que mes us agraden a l’hora d’actuar?

Àlex i Anna: A l’escenari ens agrada alegrar la gent, veure com gaudeix de la nostra actuació. També ens agrada sentir-nos orgulloses de nosaltres per l’esforç que hem fet per a poder actuar en públic. Al final, valoram molt la crítica dels espectadors, perquè així podem millorar la nostra tècnica i la presentació dels balls.

-Com a grup, heu ballat o ballaríeu un altre estil diferent al kpop?

Anna i Àlex: En la nostra opinió, el K-pop inclou estils diferents de ball. Per tant, en grup hem practicat diversos estils de ball: hip-hop, contemporani, tutting. Anna: Jo, a més, he practicat house, afro i waacking. M’agradaria continuar practicant aquests estils i aprenent-ne molt més.

-Com va ser la vostra experiència debutant a l’Inkigayo?

Àlex i Anna: Quan vàrem debutar a l’Inkigayo ens vàrem sentir emocionades i alhora una miqueta nervioses, perquè volíem mostrar el millor de nosaltres. Al final, ho vàrem passar molt bé.