És molt possible que la majoria de vosaltres ja conegueu el League of Legends, ni que sigui només pel fet d’haver-ne sentit a parlar.

Tot i així, per altra banda, també a molts altres se’ns ha despertat la curiositat pels jocs de PC de format multijugador a partir del moment en que vam haver de quedar-nos a casa, i vam tenir més temps per interessar-nos per altres tipus de jocs que potser abans no ens havíem plantejat provar.

Després de la bona acollida del videotutorial sobre l’arxiconegut joc de l’Among Us, tornem a tenir amb nosaltres al youtuber PikelSnowed que avui ens ajuda a endinsar-mos al famós League of Legends amb la seva particular i divertida manera d’explicar-nos les particularitats de cada un dels videojocs que ens va presentant.

Amb ell , coneixerem les diferents passes per entrar a jugar-hi: des de l’accés al web,  instal·lació i descàrrega del joc i explicació de les diferents característiques, així com de la selecció del personatge que portarem, etc.

Esperem que us sigui de gran utilitat, que us vinguin ganes de jugar-hi si no ho heu fet mai (que tot és possible) i  endavant amb una nova partida!

Dinamitzadora Ludoteca