És possible que ja hagueu sentit parlar més d’una vegada de les Magic. Es tracta d’ un joc de cartes ‘estratègia, famós per la seva jugabilitat i profunditat. En aquest joc pots invocat i atacar amb lesteves criatures, llançar poderosos conjurs en contra delsteus enemics i fins i tot, viatjar entre diferents plànols i universos. A més compta també amb un format on line, Magic Arena, que ha estat molt útil com a recurs per als jugadors especialment durant els mesos de confinament.

Des de fa més d’un any, un obert de joves units per la mateixa passió i interès, en jugar a les Magic, acudia fins a tres vegades per setmana a l’Espai Jove Llevant per a jugar partides lliures.

A més, tractant-se d’un grup d’allò més actiu s’han organitzat tornejos en diferents formats per tal de que aquests fossin el més equilibrats i justos possibles.

Actualment, cada dijous a partir de les 17:30h, joves com Lucas Garrocho, Mousta Lackar, Jose David “Viernes” Ribas, Adolfo Vivancos, Lola García, Jordi Oliver, Joan Peña, Sergio Villalonga o Pere Ramírez, es troben per a passar l’horabaixa aprentent les diferents estratègies de joc, organitzant partides lliures i també proposant futurs tornejos, com el que es celebrarà el 17 de desembre i pel qual ja estan començant a treballar en quines seran les seves bases i modalitat de joc.

Potser t’apassiona l’univers de Magic però no coneixies cap grup que es reunís per a jugar, com li ha passat a n’Adolfo, que s’ha incorporat recentment al grup de l’Espai Llevant o bé t’agradaria aprendre’n i no saps per on començar, aquest és el teu grup i el teu espai.

Et recordem que l’aforament és limitat però cada setmana posem a la disposició del grup fins a 10 places per tal de poder venir a jugar, i també establim diferents torns dins la franja horària de 17:30 a 20:30 per a que hi tinguin cabuda el màxim de persones possibles sense sobrepassar els límits d’aforament permesos actualment.

El grup de Joves de Magic és un grup obert, per tant si vols afegir-t’hi i conèixe’ls, només has d’enviar un missatge a na Laura (dinamitzadora de Ludoteca) al número 638 429 147 i te’n donarem tots els detalls.