L’equip d’Espais Joves continua treballant per a aportar, a través de l’oci, el nostre granet d’arena, és per això que hem preparat una trobada segura per a celebrar la diada del nostre patró, sant Sebastià. Per a incidir en la seguretat que han de tenir aquestes accions hem decidit dividir les activitats que teníem previstes en matí i horabaixa.

Així, el pròxim dissabte 15 de gener desenvolupam un seguit d’activitats pensades perquè en gaudiu i per a commemorar la festa del patró de Palma.

Les diferents activitats que es duran a terme començaran a les 11 h del matí amb un taller de serigrafia de mocadors i un altre de xapes de Sant Sebastià. Després, a partir de les 17 h, hi haurà una mostra de ball de bot i performance de ball, a part de música en directe per part d’un dels grups que assaja als nostres centres i, per a les persones que no hagin pogut venir el matí, continuarem fent xapes de Sant Sebastià.

De tot això, en podreu gaudir, com hem dit, dissabte 15 de gener a l’Espai Jove Migjorn. Si estau interessats a participar-hi heu d’emplenar el següent formulari.

https://forms.gle/TLn5NbBm3gva6XYu5

Us hi esperam!