“El camino de la juventud, dura toda una vida” Pablo R. Picasso

GRÀCIES

Estam agraïts, no hi ha millor paraula per a descriure el que sentim.

Gràcies a tots i totes, perquè gràcies a vosaltres hem fet més de 40 activitats a través de les nostres xarxes socials, implicant ni més ni menys que més de 100 joves creadors que han donat suport a totes les nostres activitats i les han fet possibles.

No tan sols de forma presencial, com el Carnaval Dance o l’Inkigayo, sinó també a través de continguts en forma de vídeos, de desfilades de mascaretes i batins, dibuixos, balls diversos com dance queen o k-pop, estiraments, etc.

Volem també donar les gràcies per l’acollida que heu donat durant l’estat d’alarma a totes les activitats en format en línia, i la gran participació que han tingut. Sabem que aquest any 2020 està sent especialment difícil per a vosaltres, en no tenir una vida “normal”, com la coneixíem fins ara. Molts de vosaltres heu vist com els vostres projectes han hagut d’aturar-se.

Volem també donar-vos les gràcies per la responsabilitat i respecte a la seguretat que estau tenint des del juliol a tots els nostres centres.

Gràcies als joves que avui estan vivint la seva joventut, sou la millor llavor que podem sembrar avui, per a una societat futura millor.

Hi som perquè hi ets!

 

Equip d’espais joves