A.D.E.S Balears és una associació dedicada a la promoció esportiva, educativa i social. Mitjançant un dels seus programes o iniciatives, Dmoda 2.0 , treballen per tal de sensibilitzar a la societat en relació a la diversitat corporal i a la importància del modelatge inclusiu.  

Es defensa la importància i la necessitat de que totes les persones puguin formar part activa del món de la moda, trencant mites i demostrant que aquest no és només un àmbit reservat exclusivament per a qui compleixi amb uns canons estètics imposats com a ideals de perfecció. Tot al contrari: des d’ A.D.E.S  es pretén que tothom pugui sentir-se identificat i representat, oferint una imatge de diversitat i d’inclusió social.  

Avui us presentem a algunes de les seves integrants: elles són Adelaida Alcázar, Marina Falagan i Coral García. En aquest vídeo, podem conèixer de primera mà els valors i ideals de l’associació. 

El grup es reuneix setmanalment als diferents Espais Joves per a seguir treballant amb les seves iniciatives i projectes. 

També podeu seguir-los a les seves xarxes socials 

@adesbalear (associació) @dmoda2.0mallorca (programa de promoció de modelatge inclusiu)