«Esperanza, amabilidad y amor»

Amb la intenció de reconèixer les persones referents i de difondre la seva feina, It Gets Better España, amb algunes entitats col·laboradores, ha preparat un concurs per a premiar els i les joves i adolescents que treballen per la diversitat o la visibilitat del col·lectiu LGTBIQ+.
Si tens entre 14 i 26 anys i formes o vols formar part d’un projecte en pro de la diversitat i la visibilitat del col·lectiu, tens fins diumenge 18 d’octubre per a presentar-hi el teu projecte i optar al premi.
Com ho heu de fer? Doncs, les persones que hi vulguin participar han de presentar un resum del seu projecte amb dos formats i els han de lliurar a comunicacion@itgetsbetter.es abans del termini que us hem dit.
Quins són aquests dos formats? Un document de dues pàgines com a molt on expliqueu els objectius i els assoliments en els darrers anys. No oblideu incloure-hi els vostres nom, llinatges i edat, així com una petita descripció del personatge participant. També caldrà lliurar un petit vídeo en què la persona participant pugui presentar-se, parli de la seva experiència i animi els i les joves i adolescents a treballar per a canviar el món tenint present el lema #TodoMejora. No pot ser un vídeo de més de 5 minuts i ha de comptar amb un missatge positiu, tal com pretén la campanya en general.
Si en voleu més info o consultar-ne directament les bases, ho podeu fer fent click aquí

o copiant el enllaç :http://www.itgetsbetter.es/wp-content/uploads/2020/09/BASES-DEL-CONCURSO-ESPERANZA-AMABILIDAD-Y-AMOR.pdf

 

Dinamitzador de diversitat