El passat dissabte 24 de febrer vàrem celebrar la segona edició del Carnival Waltz 

Es tracta d’una trobada de grups de ball que volen compartir la seva passió i divertir-se amb altres persones amb els mateixos gusts. I quina millor excusa que el Carnaval per a fer-ho?  

L’activitat va ser organitzada pels grups de ball Kaizen i Lunevy, que varen fer molta feina per a treure aquest esdeveniment endavant.   

Aquesta edició del Carnival Waltz va comptar amb la participació de més de 120 persones i la col·laboració de molts altres grups de ball i solistes que varen voler mostrar el seu talent i el seu amor pel Kpop com són Azalea, Nebula, Blackmoon, W!cked, Lyra, Bel, Valeria, Mugunghwa Team, Galaxy, Marcos, Lyonu, Eternia, Lienel, Skye, Wisteria, Oduun Night, Sweet Mix, Naevis i les organitzadores Lunevy i Kaizen.  

Durant l’horabaixa el públic va poder gaudir d’un gran ventall d’estils i gèneres, des del pop més alegre fins al hip hop més dur.  

Però no només varen ser actuacions de ball. També hi va haver un Kpop Random, en què els assistents podien pujar a l’escenari i ballar les cançons que sortien a l’atzar, i una zona amb Just Dance i karaoke. A més, hi va haver un taller d’automaquillatge on tots els participants pogueren experimentar amb looks d’allò més carnavalescs.   

En definitiva, el Carnival Waltz d’enguany va ser una activitat molt completa i divertida per a tots els amants del ball, especialment del K-Pop. Des d’aquí volem felicitar les organitzadores per la seva feina i els participants pel seu entusiasme i la seva acollida.   

Us deixam un petit videoresum i us esperam a la pròxima edició!