Coneix la tècnica Zentangle i vine a la Zona DIY!

Has sentit xerrar de la tècnica Zentangle? És una manera creativa i relaxant de dibuixar, basada en patrons repetitius que pots crear de manera lliure i sense necessitat de tenir grans habilitats artístiques. L’objectiu del Zentangle és deixar-te endur per la imaginació, gaudir del procés i reduir l’estrès mentre crees formes úniques.

Els patrons són geomètrics, abstractes, senzills i repetitius, cosa que fa que sigui una activitat molt accessible per a tothom, independentment de l’edat o l’experiència en el dibuix. El millor de tot? No hi ha errors possibles! Zentangle és una tècnica lliure on cada traç compta i contribueix al resultat final; una eina perfecta per a la meditació i la creativitat.

Tècnica Zentangle

Aquest mes d’octubre, a la Zona DIY de cada centre (Llevant , Migjorn,  Ciutat Antiga,  LitoralTramuntana), hem preparat tot el material necessari perquè puguis iniciar-te en aquesta tècnica.

Aquí trobaràs:

📄 Paper i cartolines especials per al Zentangle.

🖍️ Retoladors calibrats de diferents gruixes per a fer-hi traços nets i precisos.

💡 Guies de patrons per a inspirar-te i començar a crear.

🧘🏻 Espai tranquil i relaxat per a deixar volar la teva imaginació.

Vine i prova-ho!

Si tens entre 14 i 30 anys i ganes de provar una cosa nova, t’animam a passar per la Zona DIY de qualsevol dels centres i començar amb el Zentangle. No hi cal inscripció prèvia, només ganes de crear i gaudir!