Voleu descobrir una forma diferent de menjar albergínies?
Malén ens presenta una forma deliciosa, sana, nutritiva i sobretot 100% vegana, de cuinar-les.

 

Ingredients (per a 2 persones):

 

2 albergínies

1 remolatxa fresca i les fulles

1 carxofa

2 cebes tendres

½ moniato gros

1 culleradeta de comí molt

4 branquetes de farigola fresca

3 cullerades de farina d’ametla

2 cullerades de nous capolades

OOVE (oli d’oliva verge extra)

Sal i pebre

Capolam el moniato i les verdures.

Preparam la salsa de remolatxa: la remolatxa capolada, una ceba tendra, un all, una fulla de la remolatxa, una cullerada d’OOVE i 1 tassó petit d’aigua. Tot al foc 10 minuts. Una vegada que es cogui ho trituram.

Mentrestant, posam el moniato, ben capolat, 10 minuts al forn.

Tallam les albergínies per la meitat i les buidam.

Ja ho tenim tot capolat i preparat per a farcir les nostres albergínies. Ho mesclam tot dins el nostre bol amb una mica de la salsa de remolatxa.

Les pintam amb una mica de la salsa de remolatxa i les farcim. Posam una mica més de salsa per damunt, farigola capolada, farina d’ametla i nous capolades. Ho deixam 20 minuts al forn a 180°.

Emplatam i decoram amb farigola, OOVE i pebre negre.