Dia 11 de juny tindrà lloc la tercera edició de la Summer Party, i enguany a tots els Espais Joves.

Hi podreu gaudir de diverses activitats, com ara actuacions de ball, random Kpop i, a més, hi haurà un obsequi per a tots els participants.

Les actuacions de ball han estat enregistrades prèviament amb la iniciativa de la QR Festival Dance , organitzat també pel Servei Dinamo, en què han participat 18 grups de diferents estils de ball, com Kpop, Jpop, ball de bot, flamenc, hip hop… Aquestes actuacions, les podreu veure en primícia a la Summer Party.

Seguirem l’horabaixa amb un random de Kpop on podran ballar tots els participants, respectant la distància de seguretat. Aquest random serà simultani a tots els Espais Joves.

En aquesta iniciativa es respectaran totes les mesures de seguretat establertes per sanitat, com ara l’ús de mascareta tot el temps, neteja de mans amb gel diverses vegades, manteniment de la distància de seguretat i compliment de l’ocupació màxima dels espais.

Aquesta iniciativa té una cabuda limitada.

Per als grups que heu participat en les actuacions de ball, us en farem arribar una entrada personalitzada.

Per a la resta de públic, de dia 31 de maig a 4 de juny s’obrirà un formulari per a poder reservar-hi la plaça, ja que hi cal inscripció prèvia.

 Formulari participació Summer Party

Per més informació 630 78 65 91