Què podem oferir

Què podem

Oferir?

Tens un grup i no teniu un lloc on poder assajar i preparar les vostres cançons?

Als Espais Joves Tramuntana i Litoral tenim bucs d’assaig insonoritzats, perquè puguis assajar, de manera totalmente gratuïta.

Per demanar un buc d’assaig el què has de fer és:
-Posar-te en contacte amb el dinamitzador de la línia per whatsapp (638 42 91 47), per concretar una data de reunió i així explicar-te detalladament el funcionament de les cessions d’ús.

Si tens una idea en ment o sou un col·lectiu o grup d’amics amb un projecte què voleu posar en marxa, però no sabeu per on començar, als Espais Joves et donarem el suport necessari per dur a terme la teva iniciativa: ja sigui oferint un espai on poder realitzar l’activitat o concert, o on poder reunir-vos, donant suport en la difusió de l’activitat, o en l’organització d’aquesta.

Si no sabeu com començar o quins pasos seguir per poder dur a terme el vostre projecte, us podeu posar en contacte amb en Tolo, dinamitzador de Música i so i us donarà el suport necessari adaptat a cada projecte, a través d’assessories i acompanyament personalitzat.

Contacteu-hi per whatsapp al 638 42 91 47

Cada mes trobaràs tota una oferta renovada d’activitats i tallers. No només es duen a terme als cinc centres o Espais Joves sino que també n’organitzem a través de plataformes online com Zoom, per a que puguis participar sense moure’t de casa.

També trobaràs tallers al nostre canal de Youtube o a la secció SALA DE FORMACIÓ
Vols saber quines activitats hem progamat per aquest mes? Ens en vols proposar alguna de diferent?

Les pots consultar a l’Agenda Jove del mes, i fer-nos arribar les teves propostes posant-te en contacte amb el dinamitzador de la línia al telèfon 638 42 91 47

CESSIONS D'ÚS

BUCS D’ASSAIG
Tens un grup i no teniu un lloc on poder assajar i preparar les vostres cançons?

Als Espais Joves Tramuntana i Litoral tenim bucs d’assaig insonoritzats, perquè puguis assajar, de manera totalmente gratuïta.

 

SALA DE RÀDIO
T’agradaria crear el teu propi podcast o posar-li veu als teus vídeos preferits i no tens el material adient per dur-ho a terme?

A l’Espai Jove Llevant comptam amb la sala de radio, equipada amb micròfons de condensador, una taula de so, un ordinador i una webcam perquè puguis dur a terme els teus projectes audiovisuals.

Per demanar un buc d’assaig o la sala de ràdio el què has de fer és:
-Posar-te en contacte amb el dinamitzador de la línia, ja sigui per correu (musicaiso@espaisjoves.cat) o per whatsapp (609 84 80 37), per concretar una data de reunió i així explicar-te detalladament el funcionament de les cessions d’ús.

  • Assajar
  • Podcast