Què podem oferir

Què podem

Oferir?

T’encanta jugar a cartes però no tens prou espai a casa? Necessites un lloc ample i còmoda, que disposi de vàries televisions i del material necessri per poder jugar a videojocs amb tota la colla? Creus que les nostres sales serien perfectes per passar l’horabaixa jugant a Rol o a diferents jocs de taula?

Als Espais Joves de Ciutat Antiga, Litoral, Llevant, Migjorn i Tramuntana tenim diferents espais i sales acondicionades per a que puguis jugar, i les tens disponibles de manera totalment gratuïta.

Com pots reservar el teu espai?
Posan-te en contacte amb la dinamitzadora de la línia al telèfon 630 17 87 33

Has participat a diferents tornejos i ara vols esser tu qui n’organitzi un? Estàs dissenyant un videojoc i t’agradaria conèixer més gent a qui també li apassioni? Vols organitzar un esdeveniment, ,trobada, concurs i no saps com fer-ho?

Si tens una idea, des d’Espais Joves et donarem suport per a que puguis fer-la realitat, posant al teu abast tots els recursos necessaris per a dissenyar-la i dur-la a terme.

Com pots posar en marxa la teva iniciativa?

Posan-te en contacte amb la dinamitzadora de la línia al telèfon 630 17 87 33

Cada mes trobaràs tota una oferta renovada d’activitats, dinàmiques i tallers. No només es duen a terme dins els cinc centres o Espais Joves sino que també n’organitzem des de plataformes com Twitch, Discord, Zoom… per a que puguis participar sense moure’t de casa.

Vols saber quines activitats hem progamat per aquest mes? Ens en vols proposar alguna de diferent?

Les pots consultar a l’Agenda Jove del mes, i fer-nos arribar les teves propostes posan-te en contacte amb la dinamitzadora de la línia al telèfon 630 17 87 33

LUDOTECA

En tots els nostres espais joves, podeu trobar les ludoteques, un lloc on poder venir-hi a jugar a jocs de taula, rol o a partides a la consola. Tenim molts i variats jocs de taula.

Voleu venir-hi a passar una estona divertida i a jugar?

Podeu demanar-ne més informació a Laura, dinamitzadora de la ludoteca, al 638 42 91 47.

  • Jocs de taula
  • Rol
  • Videoconsola