Què podem oferir

Què podem

Oferir?

Tens un grup i vols un espai on poder reunir-t’hi?

Als espais joves Llevant, Migjorn, Tramuntana i Litoral tenim sales amb parquet i miralls, i a l’Espai Jove Ciutat Antiga comptam amb una sala acollidora i tranquil·la perquè us pugueu reunir i dur a terme les vostres iniciatives de manera totalment gratuïta.

Per a demanar una sala als nostres espais, el que has de fer és:

-Posar-te en contacte amb els dinamitzadors de la línia de diversitat, per Whatsapp (638 34 25 60), per a concretar una data de reunió i així poder explicar-te detalladament el funcionament de les cessions d’ús.

Si tens una idea en ment o sou un col·lectiu o grup d’amics amb un projecte que voleu posar en marxa, però no sabeu per on començar, als Espais Joves et donarem el suport necessari per a dur a terme la teva iniciativa: oferint un espai on poder realitzar l’activitat o un lloc físic on poder reunir-vos; donant suport en la difusió de l’activitat, o en l’organització d’aquesta.

Si no sabeu com començar o quins passos heu de fer per a poder dur a terme el vostre projecte, us podeu posar en contacte amb en Maties, dinamitzador de Diversitat, i us donarà el suport necessari adaptat a cada projecte, a través d’assessories i acompanyament personalitzat.

Contactau-hi per Whatsapp al 638 34 25 60.

Cada mes trobaràs tota una oferta renovada d’activitats i tallers, molts dels quals estan coorganitzats amb entitats professionals en matèria de gènere o lgtbi.

Aquestes activitats no només es duen a terme als cinc centres o Espais Joves, sinó que també n’organitzam a través de webinars i de plataformes en línia com Zoom, perquè hi puguis participar sense moure’t de casa.

També trobaràs tallers al nostre canal de Youtube

Vols saber quines activitats hem programat per a aquest mes? Ens en vols proposar alguna de diferent?

Les pots consultar a l’Agenda Jove del mes, i fer-nos arribar les teves propostes posant-te en contacte amb el dinamitzador de la línia al telèfon 638 34 25 60 .

DIVERSITAT

ESPAIS SEGURS LGTBI

Els nostres centres són Espais Segurs LGTBI, on hi ha tolerància zero a qualsevol tipus de discriminació i on les persones del col·lectiu es poden sentir benvingudes, segures i amb el nostre suport.

Podeu demanar-ne més informació a 638 34 25 60.