Què podem oferir

Què podem

Oferir?

Tens un grup de teatre i no teniu un lloc on poder assajar i preparar les vostres actuacions? O tens un grup de dibuix o fotografia i voleu un espai on poder reunir-vos?
Als Espais Joves Llevant, Migjorn, Tramuntana i Litoral tenim sales amb parquet i miralls, perquè hi puguis assajar de manera totalment gratuïta. I a l’Espai Jove Ciutat Antiga comptam amb l’ambient i el material ideal per a dibuixar, pintar i deixar fluir la teva creativitat.

Per a demanar una sala als nostres espais, el que has de fer és:

-Posar-te en contacte amb la dinamitzadora de la línia, per whatsapp (638 46 01 84), per a concretar-hi una data de reunió perquè t’expliqui detalladament el funcionament de les cessions d’ús.

Si tens una idea en ment o sou un col·lectiu o grup d’amics amb un projecte que voleu posar en marxa, però no sabeu per on començar, als Espais Joves et donarem el suport necessari per a dur a terme la teva iniciativa: oferint un espai on poder realitzar l’activitat, l’exposició, l’obra de teatre o un lloc físic on poder reunir-vos; donant suport en la difusió de l’activitat, o en l’organització d’aquesta.

Si no sabeu com començar o quins passos heu de seguir per a poder dur a terme el vostre projecte, us podeu posar en contacte amb na Marga, dinamitzadora de Creació Artística, i us donarà el suport necessari adaptat a cada projecte, a través d’assessories i acompanyament personalitzat.

Contactau-hi per correu electrònic a creacioartistica@espaisjoves.es o per whatsapp al 638 46 01 84.

Cada mes trobaràs tota una oferta renovada d’activitats i tallers.
No només es duen a terme als cinc centres o espais joves, sinó que també n’organitzam a través de plataformes en línia com Zoom, perquè hi puguis participar sense moure’t de casa. També trobaràs tallers al nostre canal de Youtube o a les seccions ESPAI DIY, ESPAI DE CUINA O ESPAI ESCÈNIC I FOTOGRÀFIC.

Vols saber quines activitats hem programat per a aquest mes? Ens en vols proposar alguna de diferent?

Les pots consultar a l’Agenda Jove del mes, i fer-nos arribar les teves propostes posant-te en contacte amb la dinamitzadora de la línia al telèfon 638 46 01 84.

Els nostres espais creatius

ESPAI DE DIBUIX

A l’Espai Jove Ciutat Antiga trobaràs una sala amb l’ambient i el material ideal per a dibuixar, pintar i deixar fluir la teva creativitat.

Per a reservar aquesta sala t’has de posar en contacte amb na Marga, dinamitzadora de Creació Artística, al 638 46 01 84.

ESPAI DIY

A l’Espai Jove Migjorn trobaràs l’espai DIY amb material de papereria ideal per fer scrapbooking o fer manualitats.

Pots venir a fer ús de l’Espai DIY sense reserva prèvia, acudint directament a l’Espai Jove Migjorn.

ESPAI DE COSTURA

A l’Espai Jove Llevant trobaràs el racó de costura amb teles, màquines de cosir, fils, agulles, feltre i tot el material que necessitis per a dur a terme els teus projectes tèxtils.

Pots venir a fer ús de l’Espai DIY sense reserva prèvia, acudint directament a l’Espai Jove Llevant.

ESPAI DE CUINA

Als Espais Joves Migjorn, Tramuntana i Litoral podràs trobar els espais de cuina, perquè hi puguis cuinar les receptes que et proposam a la nostra secció de cuina saludable.

Pots venir a fer ús de l’Espai Cuina amb reserva prèvia.