Què podem oferir

Què podem

Oferir?

Tens un grup i no teniu un lloc on poder assajar i preparar les vostres actuacions?

Als Espais Joves Llevant, Migjorn, Tramuntana i Litoral tenim sales de ball amb parquet i miralls, perquè puguis assajar les teves coreografies, de manera totalmente gratuïta.

Per demanar una sala el què has de fer és:

-Posar-te en contacte amb la dinamitzadora de la línia, per whatsapp (630 78 65 91), per concretar una data de reunió i així explicar-te detalladament el funcionament de les cessions d’ús.

Si tens una idea en ment o sou un col·lectiu o grup d’amics amb un projecte què voleu posar en marxa, però no sabeu per on començar, als Espais Joves et donarem el suport necessari per dur a terme la teva iniciativa: ja sigui oferint un espai on poder realitzar l’activitat o on poder reunir-vos, donant suport en la difusió de l’activitat, o en l’organització d’aquesta.

Si no sabeu com començar o quins pasos seguir per poder dur a terme el vostre projecte, us podeu posar en contacte amb la dinamitzadora d’Art en Moviment i us donarà el suport necessari adaptat a cada projecte, a través d’assessories i acompanyament personalitzat.

Contacteu-hi per whatsapp al 630 78 65 91

Mensualment, oferim un programa de tallers i activitats tant online com presencials.

Podràs trobar les activitats d’aquest mes a l’agenda jove.

SALA MIRALLS

Als espais joves de Litoral, Tramuntana, Llevant i Migjorn hi podreu trobar unes àmplies sales equipades amb miralls i equip de so.

Hi podreu posar música a través del vostre mòbil per cable USB o bluetooth.
Aquestes sales, les podeu reservar, per exemple, per a assajar-hi les vostres coregrafies musicals o actuacions de teatre.

Tan sols heu de posar-vos en contacte amb n’Aina, la nostra dinamitzadora d’Art en Moviment. Al 630.78.65.91

  • Coreografies
  • Actuacions de teatre